Enzimă Lallzyme EX-V
  • Disponibilitate: În stoc În stoc Stoc epuizat Prin precomandă. Termen de expediere 3-14 zile.

Enzimă Lallzyme EX-V

20,85 lei
TVA inclus
  • Cod de bare: 5999538121354
Descriere

Enzimă pectolitică pentru extracție culoare și descompunerea pectinei din struguri și fructe cu efect în extractie de culoare, limpezirea musturilor și creșterea randamentului la presare.

Dozare și timp de macerare : stuguri negri cu tanin maturat (sâmburi maro) 10-20 zile, 2g/100kg; struguri negri cu tanin nematurat (sâmburi verzi) 7 zile, 1-2g/100 kg.

Instrucţiuni de folosire: se amestecă ușor cu apă la temperatura de 15-25°C, în proporție de 1:100, până la dizolvarea completă, după care se adaugă la borhot/must. Se omogenizează bine.

Gramaj (g): 10

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Ciuca Delia
Comanda

Comanda a fost procesata rapid, produsele sunt de calitate.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Ciuca Delia
Comanda

Comanda a fost procesata rapid, produsele sunt de calitate.

Înapoi sus