Despre SEPTIFORTE, SEPTONIC

de Kertimag Romania în 10.11.2020

Este o formulă nouă care descompune substanțele organice depuse în conductele de canalizare și în fosele septice. De asemenea ajută la prevenirea și înlăturarea înfundăturilor, previne și elimină depunerile de grăsime asigurând funcționarea netulburată a întregului sistem
și la eliminarea mirosurilor neplăcute.


Conține 100% substanțe naturale, complet biodegradabile, în acest fel protejând mediul. Ingredientele principale sunt enzimele obținute din tractul digestiv al bovinelor și porcinelor. O enzimă desface grăsimile, una hidrocarburile și una proteinele. Combinația acestor enzime împreună cu celelalte componente din formula produsului accelerează procesul de descompunere a rezidurilor. Fiecare doză conține peste 100 de milioane de bacterii. Proteinele și grăsimile fiind desfăcute de către enzime, vor fi atacate mult mai ușor de către aceste bacterii și vor fi mai solubile în apă. Bacteriile “digeră” impuritățile transformându-le parțial în masa lor proprie și parțial în gaze. Apa menajeră trece printr-un proces de purificare în acest fel și se ajunge la reducea la minimă a necesității vidanjării.
Se poate folosi pentru toate tipurile de fose, bazine și haznale din beton, plastic sau căptușite cu cărămidă, toalete publice, WC curte.

Înapoi sus