Cum cumpăr de pe noul magazin online?

1. Selectează produsul pe care vrei să îl cumperi pe butonul verde: ,,Adaugă în coș”.

2. Dacă vrei să selectezi mai multe produse, apasă butonul verde: ,,Continuă cumpărăturile”, dacă vrei să accesezi coșul cu produse, apasă ,,Vezi coșul tău”, iar dacă vrei să mergi spre finalizarea comenzii, bifează ,,Sunt de acord cu termenii și condițiile”, apoi ,,Finalizează comanda”.

3. După ce ai ales să finalizezi comanda, introdu adresa de email dacă este prima ta comandă pe site sau accesează ,,Conectează-mă”, dacă ai deja un cont pe site-ul nostru.

4. Alege metoda de livrare:

Livrare prin curier: aceasta presupune opțiunea de a achita cu numerar la curier.

5. Dacă ai ales opțiunea Livrare prin curier, completează câmpurile libere de mai jos cu datele de contact și adresa de livrare, pentru a putea continua către expediere, unde va fi calculat costul transportului, în funcție de cantitatea produselor alese și de localitatea în care acestea trebuie livrate.

6. După apăsarea butonului ,,Continuă la plată”, alege modul prin care dorești efectuarea plății. Dacă ai ales opțiunea ,,Online cu cardul”, introdu datele cardului, iar dacă ai ales ,,Numerar la livrare sau ridicare”, treci direct la alegerea adresei de facturare. Dacă dorești facturarea pe numele tău, introdus anterior, alege opțiunea ,,Aceeași adresă de facturare”, iar dacă dorești facturarea pe numele unei alte persoane sau unei firme, alege opțiunea ,,Folosește o adresă de facturare diferită” și introdu informațiile necesare.

7. Apasă butonul ,,Revizuiește comanda” pentru a verifica corectitudinea datelor de contact introduse de către tine. În cazul în care dorești modificarea unor date, apasă ,,Modifică” din dreapta fiecărui rând ce conține informații. Dacă dorești modificarea metodei de plată, pe lângă opțiunea de a apăsa ,,Modifică”, poți folosi ,,Revino la plată”, aflat jos, în dreapta butonului ,,Finalizează comanda”.

8. Apasă butonul verde ,,Finalizează comanda”, dacă informațiile introduse de tine sunt corecte și dorești finalizarea comenzii.

Căutarea produselor dorite pe site-ul nostru poate fi făcută în 2 moduri diferite:

1. Selectarea acestora din rubrica Categorii produse, din stânga site-ului, în funcție de categoria din care fac parte. Unele categorii presupun existența unor subcategorii de produse.

2. Căutarea denumirii produsului din bara de deasupra imaginii. Motorul de căutare oferă sugestii chiar dacă denumirea introdusă nu este completă sau dacă este scrisă greșit. De asemenea, există un șir de filtre, care facilitează navigarea pe site.

Înapoi sus