Comenzi telefonice: 0264 274 132

De la 8:00 la 16:00 (Luni-Vineri)

Coșul meu

Nu există produse în coș

Total:
0,00 lei

Despre noi

Noi suntem echipa Kertimag Romania! Furnizorul și distribuitorul tău de încredere.

Cu alte cuvinte, suntem o familie cu un amplu ”pachet de cunoștințe” profesionale. Munca pe care o depunem este și misiunea noastră. Prin ea căutăm în primul rând succesul tău. Credem că așa este perfect. Putem să îți livrăm cele mai bune servicii doar dacă proiectele noastre și oamenii cu care colaborăm ne inspiră bucurie.

De aici a pornit ideea creării unui loc în care poți găsi tot de ce ai avea vreodată nevoie pentru grădina ta. La noi ai toate uneltele necesare pentru a-ți înfrumuseța mediul înconjurător. Fie că ne cauți drept persoană fizică sau juridică, îți stăm la dispoziție cu brațele deschise:

...magazinul online pentru persoanele fizice

...agenții de vânzări pentru firme

...specialiștii pentru producători

Toți lucrează împreună pentru tine.


Atmosfera de la noi se caracterizează prin:

🌾 Administrația dinamică

🌾 Produse de calitate și exclusive

🌾 Locație plăcută și deloc aglomerată

🌾 Fețe zâmbitoare peste tot

🌾 Ospitalitate, ne bucurăm dacă stai la o cafea cu noi 😊

 

Te așteptăm într-o locație care este de la sine o ”bază de informație” primitoare. Aici găsești răspuns la orice întrebare ai avea. Să nu îți fie frică să pui întrebări!

 

În cei 20 de ani de când operăm, clienții noștri întotdeauna ne ziceau că se simt ca și cum ar veni în vizită la niște prieteni, când treceau pe la noi. Ne dăm toată silința să menținem acest standard!

 

În plus, întotdeauna onorăm comenzile la timp, suntem atenți și gestionăm eventualele conflicte într-un mod calm.

 

De ce ar trebui să ne faci o vizită?

Vei găsi toate produsele necesare pentru o grădină mică: semințe, pământ, unelete și îngrășăminte pentru plante. Alături de explicații de la oameni pricepuți.

 

Cu ce te putem ajuta cu adevărat?

Cu realizarea unei grădini plăcute cu ”fructe” gustoase.

 

La ce te poți aștepta de la produsele noastre?

Vei putea consuma legume gustoase

Vei putea admira flori fermecătoare

Vei avea parte de duminici cu adevărat liniștite

Produsele noastre îți protejeaza portofelul și mediul

 

În plus, față de produse, oferim un serviciu complet pentru a-ți livra comanda până la ușa ta. Credem că ajutorul este totul.

 

Ți-ar prinde bine să ai un anagjat invizibil, care să îți urmeze interesele la fiecare pas. Care să te susțină cu produse, sfaturi și idei. Așa-i? Exact asta primești de la noi.

 

Acest concept este cel prin care lucrăm zi de zi. Desigur, ideea în sine nu este suficientă, de asta am decis să o suplimentăm cu 20 de ani de experiență în domeniu. Așa îți putem oferi servicii de o calitate incredibilă.

 

REACȚIE RAPIDĂ

 

Răspuns rapid la cereri de ofertă, comenzi. Aici este punctul în care fiabilitatea furnizorilor iese  imediat la evidență.

 

SATISFACEREA NEVOILOR PERSONALE

 

Nu există două situații identice. Întotdeauna se ivesc cereri, nevoi, preferințe unice. Un bun furnizor știe să răspundă și la astea.

 

ÎȚI DĂRUIM TIMP

 

Operațiunile și afacerile tale zilnice pot fi simplificate semnificativ. În loc de un sistem de relații complicat, noi îți oferim o soluție completă. Nu mai trebuie să ții legătura cu zeci de firme, îți atingi toate obiectivele cu noi.

Înapoi sus