Politica de retur

Avem o politica de returnare de 14 de zile, ceea ce inseamna ca timp de 14 de zile de la primirea articolului tau, ai dreptul de a solicita returnarea acestuia.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul tau trebuie sa fie in aceeasi conditie in care l-ai primit, neuzat sau neutilizat, cu etichete si in ambalajul sau original. De asemenea, vei avea nevoie de factura care dovedeste achizitia sa.

Daca doresti sa incepi procedura de returnare a unui produs, ne poti contacta la adresa info@kertimag.ro. Daca returnarea ta este acceptata, iti vom trimite o eticheta de expediere pentru retur, precum si instructiunile necesare expedierii coletului. Nu vor fi acceptate articolele trimise inapoi fara a solicita in prealabil returul acestora.

Ne poti contacta la adresa info@kertimag.ro pentru orice intrebare legata de procedura de returnare.

Daune si probleme

Te rugam sa inspectezi comanda la primire si sa ne contactezi imediat daca articolul este defect, deteriorat sau daca primesti un articol gresit, astfel incat sa putem evalua problema si sa o corectam.

Excepții / articole nereturnabile

Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi bunuri perisabile (cum ar fi alimente, flori sau plante), produse personalizate (cum ar fi comenzi speciale sau articole personalizate) și bunuri de îngrijire personală (cum ar fi produse de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm returnări pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să luați legătura cu noi dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta returnarea articolelor promoționale sau a cardurilor cadou.


Schimburi

Cea mai rapida modalitate de a te asigura ca vei primi produsul pe care ti-l doresti este sa returnezi articolul pe care il ai. Odata ce returnarea va fi acceptata, poti face o achizitie separata pentru noul produs.

 

Rambursari

Odata ce am primit si inspectat returnarea ta, te vom anunta daca restituirea a fost aprobata sau nu. Daca este aprobata, ti se va rambursa suma datorata prin intermediul modalitatii de plata pe care ai ales-o in momentul achizitiei. Te rugam sa iei in considerare faptul ca rambursarea sumei prin intermediul cardului de credit poate dura pana la 14 de zile, timp necesar pentru ca banca sau compania de card de credit pe care o folosesti sa proceseze si sa confirme rambursarea.

Înapoi sus